Szolgáltatások

Úgy gondoljuk szolgáltatásainkkal minden igényre megfelelő megoldással tudunk szolgálni legyen szó egyszerű céges weboldalról vagy komplex egyedi webalkalmazásról. A profilunkon kívül eső problémákat - főként grafikai feladatokaz - alvállalkozók bevonásával oldjuk meg, így ügyfeleinknek nincs szüksége több céggel leszerződnie.

Frontend fejlesztések

Ha frontend, akkor főként JavaScript könyvtárakban és keretrendszerekben mozgunk otthonosan, mint például React, Next.js vagy OpenUI5/SAPUI5. Nehezen, de próbálunk lépést tartani így folyamatosan képezzük magukat, kipróbáljuk a legújabb technológiákat. Ha UI-ról van szó, akkor általában a Bootstrap, Bulma vagy mini.css kerül elő.

HTML5
CSS3
JavaScript
TypeScript
jQuery
React
Next.js
Open/SAPUI5

Backend fejlesztések

Egyedi igények és komplex fejlesztések esetén elővesszük a fiókból a Spring és Node.js tudásunkat, hogy az implementálás teljes folyamatáért mi vállaljuk a felelősséget. Költséghatékony megoldásként, tartalomorientált projekteknél a Strapi headless CMS rendszerét ajánljuk, míg, ha mélyebbre merülünk a NestJS keretrendszerrel oldjuk meg a problémákat..

Node.js
MongoDB
Strapi
NestJS
Spring

WordPress fejlesztések

Weboldalaink és webáruházaink az elmúlt évek során százmilliókat termeltek partnereinknek. A népszerű WordPress CMS rendszert elsősorban induló vagy kis vállalkozásoknál használjuk főként a költség és időhatékonysági tényezők miatt.
A WooCommerce bővítménnyel akár közepesen komplex több ezer termékes webáruházakat is könnyedén elkészítünk.
A weboldal felépítése mellett általunk üzemeltetett magas minőségű LiteSpeed szervereket is tudunk biztosítani könnyen kezelhető CyberPanel kezelőfelülettel.

WordPress
WooCommerce
LiteSpeed
CyberPanel

Mobilalkalmazások

Android és iOS almazások fejlesztését React Native keretrendszerrel vállaljuk a tervezéstől egészen a Play és App Store-ba való publikálásig.

React Native

Egyéb eszközök, szolgáltatások

Munkánk során sok-sok eszközt és szolgáltatást veszünk igénybe. Fejlesztésekhez javarészt JetBrains szoftvereket használunk. Projektkezeléshez és verziókövetéshez az Atlassian termékcsaládoknál tettük le a voksunkat (Jira, Trello, Bitbucket), de bizonyos esetekben a GitLab-ot is elővesszük. Ha felhőről van szó az AWS-t és DigitalOcean-t preferáljuk.

JetBrains
Adobe Xd
Trello
Jira
Bitbucket
DigitalOcean
AWS