Szolgáltatások

Úgy gondoljuk szolgáltatásainkkal minden igényre megfelelő megoldással tudunk szolgálni legyen szó egyszerű céges weboldalról vagy komplex egyedi webalkalmazásról. A profilunkon kívül eső problémákat - főként grafikai feladatokaz - alvállalkozók bevonásával oldjuk meg, így ügyfeleinknek nincs szüksége több céggel leszerződnie.

SAP fejlesztések

Csapatunk mély és piacvezető tapasztalattal rendelkezik modern SAP alkalmazások kivetelezése terén SAP Fiori, SAPUI5, ABAP és oData technológiákat alkalmazva. A cloud megoldások előtérbe kerülése miatt a SAP BTP nyújtotta megoldások határazott tudását is magunkénak tudhatjuk.

SAPUI5
SAP Fiori
ABAP
oData
SAP BTP

Frontend fejlesztések

A frontend fejlesztésben React és Next.js keretrendszerekkel dolgozunk. Folyamatosan képezzük magunkat, hogy naprakészek maradjunk a legújabb technológiákkal.

HTML5
CSS3
JavaScript
React
Next.js

Backend fejlesztések

Egyedi igények és komplex fejlesztések esetén vállaljuk a felelősséget az implementálás teljes folyamatáért. Költséghatékony megoldásként, tartalomorientált projekteknél a Strapi headless CMS rendszerét ajánljuk, míg mélyebbre merülve a NestJS keretrendszerrel oldjuk meg a problémákat.

Node.js
Strapi
NestJS

WordPress fejlesztések

Weboldalaink és webáruházaink az elmúlt évek során százmilliókat termeltek partnereinknek. A népszerű WordPress CMS rendszert elsősorban induló vagy kis vállalkozásoknál használjuk főként a költség és időhatékonysági tényezők miatt.
A WooCommerce bővítménnyel akár közepesen komplex több ezer termékes webáruházakat is könnyedén elkészítünk.
A weboldal felépítése mellett általunk üzemeltetett magas minőségű LiteSpeed szervereket is tudunk biztosítani könnyen kezelhető CyberPanel kezelőfelülettel.

WordPress
WooCommerce
LiteSpeed
CyberPanel